Food & Agri Magazine

Rabobank Zuid-Holland Midden heeft van oudsher een sterke band met de agrarische sector. Een aantal jaren gaf de bank daarom het blad Food & Agri Magazine uit, speciaal bedoeld voor de agrariërs onder de leden. In Food & Agri schrijft Trudy van der Wees regelmatig over ontwikkelingen en innovaties in de landbouw, tuinbouw en veeteelt.

In dit artikel (Food & Agri, 2008) vertelt melkveehouder Jeroen van der Kooij over de ommezwaai in zijn bedrijf. Hij was altijd al wars van chemische bestrijdingsmiddelen en maakt de switch naar biologisch boeren. “Ik vind het prachtig om alles gezond te houden en tegelijkertijd winst te maken.”

Download

Food-Agri-Magazine.pdf

Opdrachtgever

Rabobank Zuid-Holland Midden

Testimonial

“Trudy maakt deel uit van ons redactieteam van ‘Dichterbij’, het ledenblad van Rabobank Zuid-Holland Midden. Met haar kennis van en contacten in het werkgebied is zij een prima redactielid en sparringpartner. Zij neemt interviews af en schrijft alle teksten. Ik ben heel tevreden over haar werkwijze. Deze is vlot, meedenkend, punctioneel en met een schrijfstijl die past bij de kernwaarden van de Rabobank past.”

Tessa van Asperen, adviseur Coöperatie Rabobank Zuid-Holland Midden

“Trudy is een fijne partner om mee samen te werken. Helder, flexibel en punctueel. Met Trudy zijn heldere afspraken te maken en ze gaat goed om met onze klanten en hun klanten.”

Marinus Vlot, Promovisique