Trudy van der Wees werkt voor opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector, o.a. Erfgoed Delft, woningcorporatie Woonbron, de gemeente Delft en de rijksoverheid, de TU Delft, Isolectra, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs en Rabobank Zuid-Holland Midden.

Met sommige klanten bestaat een jarenlange relatie. Dat is prettig, want op die manier leer je als freelancer een bedrijf door en door kennen en voelt het bijna als ‘eigen’. Dit werpt z’n vruchten af: de samenwerking verloopt soepel en efficiĆ«nt, producten worden snel geleverd omdat er niet veel tijd nodig is om in te werken en de kwaliteit van het geleverde is hoog.

Tevreden klanten vertellen waarom zij graag samenwerken met Cicero Publiciteit.

PUMBO

Wil je een boek uitgeven en heb je hulp nodig? Trudy van der Wees verzorgt de (eind)redactie van publicaties van Pumbo.

Verder lezen ›

Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs

Verder lezen ›

Uniepers Uitgevers

Verder lezen ›

Stichting Architectuurgids Delft

Verder lezen ›

Gemeente Kaag en Braassem

Verder lezen ›

Technische Universiteit Delft

Trudy van der Wees werkt regelmatig voor de Technische Universiteit Delft. Ze leverde o.a.tekstuele bijdragen aan een aantal BE-basic jaarverslagen, ze verzorgde Engelstalige interviews met wetenschappers in het kader van het congres Self Healing Materials. In 2007/2008 verzorgde ze ad interim de eindredactie van het universiteitsblad Delta. In juni 2017 verscheen Het groene laboratorium. Honderd […]

Verder lezen ›

Isolectra

Verder lezen ›

Steeds

Verder lezen ›

Kalibra

Verder lezen ›

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Verder lezen ›