PUMBO

Wil je een boek uitgeven en heb je hulp nodig? Trudy van der Wees verzorgt de (eind)redactie van publicaties van Pumbo.

Ben je een (startende) auteur en niet helemaal zeker over de kwaliteit van je boek? Trudy van der Wees beoordeelt je tekst op inhoud, grammatica, spelling, stijl, verhaallijn en spanningsboog. Door haar ruime ervaring als auteur en eindredacteur kan ze je behoeden voor valkuilen. Ze komt met oplossingen en suggesties voor redactionele problemen en biedt desgewenst individuele coaching.

Ook meer ervaren auteurs hebben veel baat bij de kritische blik van een deskundige zoals Trudy.

Ook hier geldt het motto van Cicero Publiciteit: oog voor detail; hart voor de inhoud.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie.

Testimonial

“Met de hulp van Pumbo.nl geef ik mijn eerste jeugdboek (genre: fantasy, vanaf 12 jaar) in eigen beheer uit. Trudy is aangesloten bij het netwerk van redacteurs van Pumbo.nl, zodoende zijn we met elkaar in contact gekomen.  In een kennismakingsgesprek bespreekt zij mijn wensen en behoeften, voorwaarden en de afspraken t.a.v. de redactie en coaching tijdens het schrijfproces. In een email worden de afspraken netjes bevestigd.  De offerte en facturen zijn transparant.

Auteur is een vak en redacteur is een vak. In beide disciplines is Trudy zeer bedreven. Ze heeft een goed gevoel voor taal en snapt hoe je een verhaal in taal moet uitdrukken. Ze haalt feilloos alle taalkundige en grammaticale fouten uit de tekst. Trudy’s commentaar is scherp, kritisch, eerlijk en to the point. Ze heeft een goed oog voor detail en is in staat om op zeer korte termijn de beginnersfouten in de tekst te doorgronden, en komt met goede suggesties ter verbetering.

Trudy is zorgvuldig en respectvol met mijn verhaal omgegaan. Ze heeft mij vooral geleerd de focus te houden in het schrijfproces. Iets dat broodnodig is gebleken voor een schrijver zoals ik, met een kist vol fantasie.”

Karin van Veldhoven, auteur van ‘De legende van het moeras’